Arealinformation: Afsætning af koordinater på kortet

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at bruge Arealinformation på en tablet.

Hvis du har brug for kortet, når du går udenfor, kan du afsætte koordinaterne på kortet via din PC, og efterfølgende udskrive kortet med fx word (da det ikke er muligt at printe via Arealinformation) og tage kortet med dig sammen med en GPS.

Se hvordan du afsætter koordinater i kortet her:

2) Åbne værktøjslinjen i kortet vej at klikke på ikonet i højre øverste hjørne.

3) Zoom ind i kortet ved at dobbeltklikke og Klik derefter på det lag du ønsker at se på kortet. I dette tilfælde har vi valgt Naturdata og "Besigtigelse (flader)".

4) Klik i fanen Koordinater og Mål og klik på "Afsæt koordinat" så denne knap bliver grøn. Derefter klikker man i kortet på de punkter man ønsker koordinater på.

Vil man gerne have koordinaterne i et andet format, bruges den lille pil ved feltet "Udpeget koordinat" og der foldes nogle valg af formater ud.

Ønsker du at udskrive dette kort så brug Print Screen-knappen på dit tastatur og udskriv fra eks. Paint programmet eller sæt udsnittet ind i et Word Dokument.

Du kan ved hjælp af din egen gps se hvor et område eller evt. matrikel er afgrænset.

OBS! vil du slette et koordinat igen klikker du blot i den sorte koordinat-boks.