Arealinformation: Hentning af jordforureningsattest i Internet Explorer 11, når martikelnr. indeholder æ, ø eller å

Det er ikke muligt at se en jordforureningsattest i Internet Explorer 11, hvis matrikelnr. indeholder æ, ø eller å. Det kan give lidt udfordringer, da Arealinformation, hvor du henter jordforureningsattesten kun kan køre i Internet Explorer. Derfor skal du, når du har dannet jordforureningsattesten sætte linket  ind i enten Google Chrome, FireFox eller safari, hvorefter du vil kunne se selve jordforureningsattesten.

I artiklen: Jordforureningsattest via Arealinformation  kan du læse, hvordan du danner en jordforureningsattest.