Hentning af jordforureningsattest i Internet Explorer 11, når martikelnr. indeholder æ, ø eller å

Det er ikke længere muligt at danne en jordforureningsattest i Internet Explorer 11, hvis matrikelnr. indeholder æ, ø eller å. Derfor anbefaler vi, at du i stedet bruger Safari eller Firefox som browser.

Du kan i artiklen: Jordforureningsattest via Arealinformation læse, hvordan du danner en jordforureningsattest.